NL

Masteron Enanthaat Drost E kopen

Dit zijn stoffen die zich binden met aromatase op de positie waar aromatase zich kan binden testosteron. Hierdoor is het niet meer mogelijk voor aromatase om te binden met testosteron. Hoe meer testosteron er echter in het systeem is, hoe moeilijker het voor de inhibitor is om hiermee te concurreren. Hiernaast zijn er de zogenaamde suicide inhibitors die het enzym, en hierna zichzelf, vernietigen. Door toevoeging van een organisch zuur aan het steroïde-molecuul ontstaat een zogenaamde ester. Deze ‘esterificatie’ zorgt ervoor dat de stof beter oplosbaar is in vet/olie en juist slechter in vocht.

  • Bovendien zijn van veel producten de lange termijn effecten nog niet bekend dus blijft het een gok.
  • Masteron Enanthaat is sterk androgeen, dit zorgt voor een grote toename aan spierkracht.
  • Het staat bekend om zijn anti-oestrogeen en anabole eigenschappen, hoewel sommige andere steroïden op de markt sterker zijn.
  • De meesten zijn hier echter pas open over wanneer ze gestopt zijn met bodybuilding als ze er al ooit over spreken.

In wezen zorgt het ervoor dat de andere gecombineerde anabole steroïden ernaast betere effecten bieden. Het staat bij velen bekend als een cosmetisch medicijn en voegt echt glans en glans toe aan een reeds afgezwakt lichaam. Hoewel het wordt beschouwd als een milde anabole steroïde, heeft Masteron veel positieve voordelen als het gaat om het algehele uiterlijk van de atleet of bodybuilder. Voor iedereen die op zoek is naar een middel om lichaamsvet en waterretentie te verminderen is een dergelijke product letterlijk een droom. Drostanolon, wat 5-alfa gereduceerd is, kan geen oestrogeen vormen door interactie met het aromatase enzym, maar vertoont er toch een zeer hoge affiniteit voor. Dit maakt stacks met aromatiserende stoffen zoals boldenon veel draaglijker aangezien zelfs de lichte aromatisering van dergelijke stoffen geëlimineerd wordt.

Het heeft synnergy met testosteron en 19 nor varianten waardoor je algeheel meer zal gainen als je masteron toevoegd aan de anabolen kuur. Als we spreken over detectietijd voor degenen die meedoen aan door drugs geteste wedstrijden, kan Drostanolone Enanthate tot 3 maanden worden gedetecteerd. Het is vermeldenswaard dat de Enanthate-versie van Drostanolone zelden wordt gebruikt. Detectietijden zijn belangrijk voor bodybuilders en atleten die regelmatig deelnemen aan door drugs geteste wedstrijden. Als een eenvoudige urinetest positief uitkomt voor Masteron of een andere verboden stof, kan dat leiden tot diskwalificatie voor het individu.

Diverse anabole steroïden, aanpassingen en enzymen

Als Masteron eenmaal is gestopt en alle exogene steroïde hormonen uw systeem hebben verlaten, begint de natuurlijke productie van testosteron opnieuw. Eerdere niveaus zullen niet over een nacht normaal worden, dit zal enkele maanden duren. Vanwege het trage herstel worden vaak plannen voor de postcyclus-therapie aanbevolen. Dit zal het herstel enorm versnellen; echter, het brengt je niveaus niet terug naar het hoogtepunt, dit zal nog steeds enige tijd duren. Zonder twijfel zullen de effecten van Masteron op de meest efficiënte manier worden weergegeven tijdens een snijcyclus.

Negatieve effecten en gevaren van anabolen

Testosteron is de sterkste steroïde voor spieropbouw en het zorgt voor een exclusieve vorm van anabolisme in het lichaam. Het probleem met synthetische testosteronsteroïden is de omzetting ervan in DHT-hormoon, dat vervolgens wordt omgezet in oestrogeen, een ongunstige aandoening voor mannen. Hoge oestrogeenspiegels zouden altijd gynaecomastie bij mannen veroorzaken, wat de ontwikkeling is van mannelijk borstweefsel en ervoor zorgt dat ze op borsten lijken. Zowel de dosering en de lengte van de tijd Masteron wordt gebruikt zijn kritische factoren voor vrouwen bij het vermijden van virilization symptomen. De beste dosis voor het optimale resultaat ligt tussen de 400 en 1000mg masteron per week. Hoe hoog je de dosis moet doen ligt aan je kuurverleden, doel en je gewicht dus dit is lastig te zeggen. Hoe hoger je de masteron inzet in de kuur hoe harder, vasculairder en droger fysiek zal je op dat moment hebben.

Testosteron is zoals gezegd de moeder van alle AAS die hierop gebaseerd zijn. Oraal ingenomen testosteron heeft echter een erg lage actieve werking door de afbrekende werking Anabole androgene steroïden bij amateursporters in Nederland van de lever. Het metabolisme van de lever breekt het namelijk op in “nutteloze” metabolieten als androsteron en ketosteroïden die via urine het lichaam weer verlaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.